PERSONALITATEA BRANDULUI

PERSONALITATEA BRANDULUI

Angajamentul nostru

Natura este în centrul tuturor acțiunilor noastre. Este fundamentul și inspirația pentru fiecare produs și pentru fiecare formulă. De la mixarea uleiului de palmier și de măsline în primul nostru săpun, în urmă cu 100 de ani, la cele mai noi game, punem natura în centrul tuturor produselor noastre.

Munca noastră în comunități

Acum, mai mult ca niciodată, avem o responsabilitate globală de a ajuta la protejarea oamenilor din comunități. Lucrăm în strânsă legătură cu autoritățile medicale, cu mediul academic, cu școlile și clinicile locale în comunitățile dezavantajate pentru a educa copiii și părinții acestora cu privire la sănătate și la beneficiile igienei obținute prin spălarea mâinilor cu săpun.

Prin programul nostru global de spălare a mâinilor, oferim materiale educaționale și mostre de produse în școli și în comunitățile care au nevoie cel mai mult de ajutor. Iar pentru cei la care nu putem ajunge întotdeauna, creăm campanii de conștientizare a benefiicilor spălării mâinilor prin publicitate globală și campanii de relații publice. Este angajamentul nostru pentru a face lumea un loc mai sănătos și mai fericit.