SUSTENABILITATE ȘI NATURĂ

SUSTENABILITATE ȘI NATURĂ

Angajamentul nostru pentru aprovizionarea cu ingrediente din surse responsabile

Avem un angajament să protejăm oamenii și planeta. Este motivul pentru care alegem materiale și servicii din surse responsabile, pe baza celor patru piloni ai noștri: protejarea mediului, practici de muncă etice, sănătatea și siguranța oamenilor și integritatea afacerii. Implementăm programe și ne revizuim și evaluăm continuu politicile și furnizorii, asigurându-ne, în cele mai bune moduri posibile, că ingredientele noastre sunt mereu din surse responsabile.

Descoperiți mai mult

PRODUCȚIA NOASTRĂ RESPONSABILĂ

Modul în care fabricăm produsele noastre este la fel de important ca și ingredientele folosite. Acesta este motivul pentru care ne-am propus un obiectiv de risipă zero, reducând cantitatea de energie și de apă pe care le folosim pentru a crea produsele pe care le iubești. Până în prezent, am obținut certificarea GBCI TRUE Zero Waste în 20 de fabrici pe 5 continente și muncim constant pentru a obține același lucru în toate fabricile noastre. Colaborăm îndeaproape cu parteneri care ne sprijină în demersul nostru pentru atingerea obiectivelor privind producția responsabilă. Pentru a afla mai multe despre ce facem și cu cine colaborăm, click aici..

Ambalajele noastre

Angajamentul nostru cu privire la natură se extinde dincolo de ingredientele și parfumurile pe care le alegem cu grijă. Avem, de asemenea, un angajament de a găsi moduri mai bune, mai sustenabile de a folosi, a refolosi și a recicla ambalajele noastre din plastic. Ne străduim să facem o economie circulară pentru plasticul pe care îl utilizăm. Aceasta înseamnă să nu producem plastic de unică folosință. După ce ambalajul este fabricat, ne dorim să îl reutilizăm, reciclăm și să îi dăm o altă utilizare, pe cât posibil. În acest scop, ne străduim să utilizăm ambalaje din plastic transparent cât de des putem, deoarece acesta poate fi refolosit în mai multe moduri decât ambalajele colorate.

Descoperiți mai mult

Ambalajele noastre reciclate, din plastic transparent au o tentă de culoare ușor gri din pricina procesului de reciclare și nu utilizăm coloranți pentru a acoperi această nuanță. Dacă am face-o, am compromite calitatea plasticului și nu ar mai beneficia de atâtea utilizări după reintrarea în sistemul de reciclare. Încă nu am obținut economia circulară perfectă pentru ambalajele noastre din plastic, dar cu fiecare an și cu fiecare lună ce trece, suntem din ce în ce mai buni pentru noi, pentru tine și pentru planeta noastră.

 

Fabrica Anzio
Credit foto: Daniele Zompatori

Cum poți ajuta

Reducerea deșeurilor cu fiecare etapă a ciclului de viață al unui produs este importantă pentru sustenabilitate. Dar, nu putem face acest lucru de unii singuri. Cu ajutorul tău, prin reciclarea produselor și ambalajelor noastre, ne putem atinge scopurile. Citește eticheta produsului tău Palmolive și verifică regulile de reciclare locală pentru a afla mai multe despre cum să reciclezi ambalajul nostru Palmolive.