Parfumuri & Ingrediente

Ingrediente naturale pentru îngrijirea mâinilor

Spălatul pe mâini este unul dintre cele mai bune și mai ușoare moduri de a te proteja pe tine și pe alții de boli, cum ar fi intoxicația alimentară sau gripa. Pentru a obține cele mai bune rezultate, este important să te speli pe mâini în mod corect. Poți citi articolul despre cel mai bun mod de a te spăla pe mâini aici.

Spălarea regulată a mâinilor

 

Deși spălarea regulată a mâinilor este un mijloc excelent de a-ți îngriji pielea și a ține microbii departe, pe de altă parte, îți poate afecta pielea. Ingredientele de curățare conținute în produsele de spălare pentru mâini curăță eficient pielea, dar îndepărtează și uleiurile și posibil deteriorează bariera de protecție, ceea ce poate genera senzația de piele uscată și iritată. De aceea este important să utilizezi săpunurile corecte cu rol în hidratarea mâinilor. Unele dintre cele mai bune săpunuri sunt inspirate din natură, folosind ingrediente naturale hidratante.

Ingrediente naturale pentru îngrijirea pielii

 

Există mai multe ingrediente naturale cunoscute, cu efect hrănitor și hidratant pentru piele. Unele dintre acestea includ aloe vera pentru piele, miere pentru piele și lapte pentru piele. Acestea se pot găsi în câteva săpunuri pentru mâni și ajută  în mod natural la păstrarea senzației de hidratare și de bine a pielii tale.

Aloe vera pentru piele

Grație proprietăților de îngrijire a pielii, Aloe Vera este utilizată de peste 3.000 de ani – chiar de către vechii egipteni. Reginele Cleopatra și Nefertiti o considerau un izvor al tinereții și o foloseau pentru a-și proteja pielea de soare. Astăzi, Aloe vera este folosită pentru beneficiile aduse pielii, inclusiv pentru efectul hidratant natural. Puteți găsi ingredientele hidratante în săpunul lichid de mâini Palmolive Hygiene-Plus cu extract de aloe vera și cu agent natural antibacterian.

Miere pentru piele

Din cele mai vechi timpuri, mierea a fost folosită atât ca aliment, cât și ca medicament. Pentru piele, mierea prezintă utilizări bine-cunoscute, datorită proprietăților sale antioxidante, antibacteriene și antiinflamatorii. Săpunul lichid pentru mâini Palmolive Naturals Milk & Honey conține miere și ajută la îngrijirea mâinilor cu senzație de uscăciune.

Lapte pentru piele

Laptele nu este cunoscut doar pentru faptul că este bogat nutritiv. Iată câteva beneficii pe care le oferă pielii. Un studiu a demonstrat că laptele ajută la îndepărtarea celulelor epidermice moarte și stimulează creșterea de celule noi. Laptele se numără printre ingredientele mai multor săpunuri lichide pentru mâini din gama Palmolive Naturals, cum ar fi Palmolive Milk & Almond, Palmolive Milk & Orchid, Palmolive Olive & Milk și Palmolive Milk & Honey.

Uleiul de cocos pentru piele

Uleiul de cocos prezintă o gamă de beneficii pentru piele, incluzând potențiale proprietăți antiinflamatorii, hidratarea naturală și, desigur, minunatul parfum de cocos. Dacă dorești să te simți mai aproape de natură, încearcă săpunul lichid pentru mâini Palmolive Pure cu ulei de cocos, care te ajută să îți păstrezi senzația de piele hidratată.

 

Pentru a descoperi întreaga gamă de produse Palmolive destinată protejării mâinilor, vizitează palmolive.ro.

Palmolive Naturals

PALMOLIVE AROMA MOMENTS

 

DESCOPERĂ MAI MULT

Conectează-te
cu Natura 

Citește mai mult

Parfumuri
& Ingrediente

Citește mai mult